ActiviteitenBestuurWijn makenWijnbouw

Update van alle bezigheden begin 2020

Wij hebben niet stil gezeten de afgelopen tijd. De eerste test druivenstokken worden netjes onderhouden maar ook zijn wij ondertussen bezig  met het verkrijgen van 2 nieuwe stukken grond in en om de stad. Wij hebben bij beide locaties een bodemonderzoek gedaan en dit opgestuurd naar het lab in België en de grond blijkt uitermate geschikt! Dit gaf ons veel energie om door te gaan.

Wij vergaderen elke 2 weken over wat wij in de toekomst willen gaan doen en ondertussen is er een logo. De site wordt bijgewerkt en wij hebben wijn stokken besteld uit de Elzas in Frankrijk.  Het begint allemaal heel echt te worden.

Ook met de gemeente zijn wij in gesprek om te kijken of zij ons kunnen ondersteunen met ons initiatief. Dus binnenkort hopelijk een een bezoek aan het Stadsplateau.